Бучим е двонеделни подготовки во Дојран

Борачите на Бучим се на подготовки во Дојран во спортскиот комплекс и хотел Истатов.

Бучим ќе има 14-дневни подготовки со 12 борачи.

„Подготовките се за домашните напревари и за меѓународната сцена во наредната година“, изјави тренерот Горан Атанасов.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО