Буакав украден против кунг фу мајсторот од Шаолин Ји Лонг (ВИДЕО)

bukav-jo-lin

Буакав Банчамек по втор пат се бореше во Кина против Ји Лонг.

По минатогодишната победа над шаолинскиот кунг фу мајстор, Тајланѓанецот на Ву Лин Фенг настанот очигледно ограбен во реваншот со домашниот борец.

Промоцијата ВФЛ/ WLF нема интегритет кои во Кунлун фајт ги покажуваше досега и ваквите работи се чести на нивните настани.

https://youtu.be/vzK59FtaO0s

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО