Буакав Банчамек против Најанеш Ајман на Кунлун фајт 69

219

Кик бокс настанот Кунлун фајт 69 ќе се одржи на 4 февруари, а ќе го предводи ѕвездата Букав Банчамек.

Според најавите Букав треба да се сретне со Ху Јафеи на претстојниот КЛФ. Сепак, според последните податоци, неговиот противник е заменет со Најанеш Ајман. Конгоскиот кик боксер минатата година претрпе пораз од Супербон Банчамен во Кунлун фајт 65.

Покрај тоа, само еден ден порано, можеме да бидеме сведоци на судир меѓу Јодсанклај Фертекс и Енрико Кел.

Кунлунб фајт 69
Букав Банчамек – Најанеш Ајман
Џанг Мексон – Цубаша Акијама
Сексан Сомаи – Ванг Венфенг
Виталиј Гурков – Џанг Јанг
Ирај Азизпур – Ашихати
Фелипе Стиевано – Роман Криклија
Имама  -Конг Лингфенг
Супербон Банчамек – Серџо Кулијаба
Григоријан – Џинис Зуев
Андреј Кулебин – Гу Хуи
Лаетита Маџене – Ванг Кеан
Липен – Итало Гонкалвес