Браќата Дијаз се потсмеваат со Мек Грегор

Нејт Дијаз и Ник Дијаз се потсмеваат со Конор Мек Грегор заради видеото кое го објави Ирецот неодамна, пушејќи чудна цигара.

Конор моментално е на одмор на југот на Франција и се релаксира на најразлични начини, можеби вклучувајќи ја и марихуаната …

https://www.youtube.com/watch?v=7t_5W44dVa8&feature=emb_logo

Како и да е, Ник Дијаз посочно одговори на видеото:

„Оваа будала не пуши марихуана“.

Двајцата браќа потоа споделија фотографија со голем наслов на ЛОЛ, во која се вели дека се смеат на видеото на Ирецот.

Браќата Дијаз се едни од најпознатите лица уживатели на марихуана во ММА светот и се чини дека многу се потсмеваат со Конор, кој можеби се обидува да го привлече вниманието на некои нивни следбеници со слично видео.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО