Браќата Кличко заедно ја дочекаа Новата година во Австрија

klickovi-dedo-mraz-2017

Био-хотелот „Штанглвирт“ во гратчето Гоинг (Австрија) е добро познато на сите фанови на браќата Кличко. Токму тука се одржуваат и се спроведуваат подготовки на браќата Кличко во последните години – како на Виталиј, така и на Владимир.

Овој пат легендарните украински боксери се собраа во високата база заедно со семејствата, но не за подготовка за следната борба. Владимир заедно со Хајден Пенетир, ќерката Каја, а исто така и Виталиј со сопругата Наталија и децата заедно ја пречекаа Новата 2017 година. Поголемиот од браќата дури се маскираше како Дедо Мраз. Дедо Мраз за радост на децата.

Како што е познато, во 2017-та на Владимир Кличко му претстои многу сериозна судир со британскиот светски шампион Ентони Џошуа за титулите на ВБА, ИБФ и ИБО. Средбата ќе се одржи на 29 април на стадионот „Вембли“ во Лондон.

dedo-marz-klicko-postariot

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО