Борецот не го прифати поразот, судијата ја повтори борбата (ВИДЕО)

mma-okolu-ringot

Овој клип е апсолутно фијаско и Вие ќе се согласите со ова мислење, штом ќе го погледнете.

Еден од борците е поразен со технички нокаут и судијата одлучи да ја прекине средбата, токму како што треба да се направи. Сепак, кога доаѓа моментот за прогласување на победникот, победениот одбива да го прими поразот и продолжува да се жали и повлекува назад.

Тогаш судијата одлучи да даде ново продолжение на борбата на задволство на сите присутни во салата.

https://youtu.be/f63i1Id7cZ8

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО