Борење: 20 најдобри кадети се на подготовки на Китка (ФОТО)

Од вчера 20 најдобри борачи кадети од Македонија се на подоготовки во зимскиот центар Китка, каде што ќе останат до вторник .

Кампот го водат тренерите Суфијан Исмаили и Давор Тасев.

Всушност, ова е продолжение на камповите кои се организираа минатата година.

„Можеме да кажеме дека сместувањето е одлично, Подготовките течат нормално и оваа година очекуваме да биде бериќетна за младите борачи“, ни рекоа тренерите Тасев и Исмаили.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО