Борец на УФЦ фатил педофил како мастурбира додека следи деца

Борецот на УФЦ во средна категорија Андре Петроски и неговиот тим се вклучија за да спречат грозоморен чин на педофил. На патување за Филаделфија, Петроски и неговиот тим наидуваат на вознемирувачка сцена.

Тие забележале маж како мастурбира додека ги следи децата во тоалетот. Петроски ги искористил своите борбени вештини за да го приведе лицето додека неговиот тим веднаш ги контактирал локалните власти.

Постапките на Петроски не само што спречија срамен инцидент, туку служеа како потсетник дека одговорноста и правдата се клучни компоненти за да се има безбедно општество.

Полицијата доаѓа на лице место и го приведува педофилот. Андре има скор од 10-1 во ММА и е во победничка серија од 5 борби. На УФЦ 292 минатиот викенд, тој успеа да го победи Џералд Мершарт со поделена одлука.

Петроски се придружува на избраната група борци на УФЦ кои демонстрираа херојство надвор од кафезот. Неговиот колега Кевин Холанд спречи голем број злосторства, вклучително и спречување пукање во ресторан во Тексас.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО