Боксерите се подготвуваат во Скадар за Европските игри во Минск

57

Македонските боксери кои ќе учсетвуваат на Европските игри во Минск-Белорусија, од денеска се на подготовки во Скадар – Албанија.

Тренерот на репрезентацијата Петре Чурлиновски во Скадар ги предводи Гоце Јанески, Јасин Љама и Арсим Етеми кои на 19 јуни ќа отпатуваат за Минск.

Покрај нашата репрезентација на подготовки се и боксерите на Албанија, Косово и Босна и Херцеговина.    

Ipon.mk