Боксер плесна 75.000 фунти за роденден на ќерка му

29

Боксерот Амир Хан и неговата сопруга Фаријал плеснаа  75.000 фунти за забава. Станува збор за првиот роденден на нивната ќерка Алина.

Забавата најмногу ќе се памети по неверојатната петкатна торта. Слатка Садија Мобеин обезбеди уште 100 тарталети, 60 бисквити и уште една торта за прославата – овој пат чоколадна. Подготовките за сето ова траеше околу две недели. Два дена и беа посветени на големата торта.

Хан и неговата сопруга си фрлиле пари и на помпезната декорација.