Богат, а ситна душа: Мејведер ги чести стриптизетите со – лажни долари (ВИДЕО)

232

Флојд Мејведер, пензионираниот американски боксер, неодамна направи голема забава во еден ноќен клуб во Лос Анџелес, по повод прославата на својот 43. роденден.

Секако, забавата не можеше да помине без стриптизерки, кои ја „запалија“ атмосферата и беа главна атракција.

Сепак, вниманието го привлече тоа што добија голема сума на пари, но на крајот можеше да се забележи дека се лажни затоа што на нив го имаше ликот на Мејведер.