Бобан Илиоски подобар од Бјанка и Жан Клод ван Дам

245

Boban Ilioski spaga

Кик бокс репрезентативецот на Македонија, не само што е успешен во кикбоксот и на домашен и на меѓународен план, покажува дека има огромни вештини. 

Бобан Илиоски направи подобра шпага и од Бјанка ван Дам и од идолот Жан-Клод ван Дам. Не се знае, можеби ќе стигне некоја атрактивна покана за Бобан да учествува во некој од филмовите на познатиот кикбоксер и актер.

Ipon.mk