Без милост: Руските специјалци со жестока демонстрација на борбени вештини (ВИДЕО

ruskii specijalci

Немилосрдна демонстрација на борбечки вештини и техники презентираат руските специјалци.

Во две видеа од обуки ќе може да видете што прават само највештите и најпосветените кандидати кои сакаат да бидат дел од руските елитни единици.

Некои тренинзи се одржуваат во сурови услови, а други се меѓусебни борби во кои членовите на единицата жестоко се удираат едни со други и си разменуваат силни удари, со цел добро да се подготват за борба со вистински непријател и во таква ситуација да можат да доминираат.

Погледнете ги видеата.

https://youtu.be/q8D4fI1UJkc

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО