Барбара Стојкоска прва на „Динко Петров“ во Бугарија (ФОТО)

Барбара Стојкоска од БК 7 Мај Леов од Прилеп го освои првото место на Меѓународниот турнир во борење за деца и кадети „Динко Петров“ во Стара Загора во Бугарија.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО