Балкан бест фајтерс ќе се одржи од 11 до 13 декември во Јагодина

Меѓународниот кик бокс турнир под закрила на ВАКО „Балкан бест фајтерс“ кој требаше да се одржи од 4 до 6 декември во Ниш, Србија, доби датум и место на одржување. Од 11 до 13 декмври Балкан бест фајтерс ќе се одржи во Јагодина, Србија, со учество на 12 држави.

Турнирот беше одложен поради вонредните мерки за коронавирусот во Ниш.

Кик бокс сојузот на Србија најави дека ќе бара нова локација и датум, па така изборот падна на Јагодина.

Ipon.mk

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО