Азиз Салиху ја доби битката со болеста, вечерва здрав се врати во Приштина

azis-so-najbliskite

Славниот боксер Азиз Салиху вечерва пристигна здрав и до добри резултати од лекарскиот тим во Приштина од Истанбул, каде што беше на лекување со добри резултати, ни соопшти неговиот брат Фатон Салиху.

aiziz-so-brakata-vo-pristina

„Лекарите рекоа дека ја добил битката. Сега е здрав, само му треба малку време за одмор. Го пречека нашата фамилија, а имаше и многу од спортисти. Беше и преседателот на Олимпискиот спорт, министер за спорт, пратеници и многу лубители на спорт и пријатели на Азиз во Приштина“, изјави за IPON.mk, Фатон Салиху.

azizi-vo-los-angeles

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО