Асиашу Читамба брутално го нокаутира Били Остуизен на ЕФЦ 81 (ВИДЕО)

62

Асиашу Читамба и Били Остуизен се сретнаа на ЕФЦ 81 што се одржа пред неколку дена во Јоханесбург. Борбата меѓу нив беше во петел категорија. Читамба забележа брутална победа со нокаут. Во втората рунда го удри Остихузен во брадата, а потоа со друг удар се погрижи да ја заврши работата.

Читамба влезе во серија од четири последователни победи и посака титула, додека Оостихузен е во низа од три последователни порази.