Арсим Етеми загуби со 2-3 од домашниот боксер на „Златна ракавица“

Македонскиот репрезентативец загуби со поделенаодлука на судиите 2-3 од српскиот репрезентативец на Меѓународниот боксерски турнир „Златна ракавица“ во Сомбор, Србија.

Според одлуката, домашниот терен пресудил во корист на српскиот репрезентативец.

Во сабота настапува Лео Јовановски.

Златна ракавица:  

-81 кг Арсим Етеми – Слободан Јовановиќ (Србија) 2-3 ¼ финале

-75 кг Лео Јовановски – Дмитро Рикабло (Украина) полуфинале

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО