Анимираната верзија на нокаутот на Масвидал е добра како и вистинската (ВИДЕО)

Добро познат аниматор на настани во светот на боречките вештини, Моџахед Фудаилат, не ја пропушти шансата да ја прикаже борбата меѓу Хорхе Масвидал и Бен Аскерен на свој начин. И по правило, тоа го направи одлично. Погледнете!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО