Александар Трајковски е четврти на Светското бодибилдинг првенство (ФОТО)

42

Александар Трајковски е четврти на Светското бодибилдинг првенство 2018 кое се одржува во Бенидорм, Шпанија.

Во силна конкуренција тој го освои 4-тото место во својата категорија – бодибилдинг класик до 180 см. Иако македонскиот тим се надеваше на медал, сепак и со постигнатиот успех се задоволни.

Ipon.mk