Аки Петковски брилјираше на самбо турнирот во Беране

aki-petkovski-berane-2016

Аки Петковски освои златен медал во комбат самбо и во граплинг, а сребрен во спорт самбо на Меморијалниот меѓународен турнир „Др. Савка Саботиќ“ во Беране, Црна Гора, кој воедно е и ЕП за Југоисточна Европа.

И остананатите наши натпреварувачи има успех на овој турнир.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО