Мек Грегор стана спонзор на фудбалски клуб (ФОТО)

Конор Мек Грегор удри сериозна финансиска инјекција на Фудбалскиот клуб Лурдес Селтик.

https://www.instagram.com/p/CDrGG_lARMr/?utm_source=ig_embed

Ѕвездата на УФЦ ќе го поддржува клубот преку неговата компанија Мек Грегор спорт и забава, која станува негов главен спонзор.

https://www.instagram.com/p/CBZZ-xfjml1/?utm_source=ig_embed

Името на компанијата веќе е отпечатено на екипите на клубот и на зградите, се пофалија од тимот.

„Фудбалскиот клуб Лурд Сетлик е горд што го претставува Мек Грегор спорт и забава како главен спонзор. Договорот е значајна инвестиција во инфраструктурата на клубот и тимот и ќе обезбеди објекти од светски ранг за следните години. Ова ќе ни овозможи да обезбедиме најдобра околина во која децата ќе научат да ја играат својата омилена игра “, се вели во официјалното соопштение.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО