Бобан Данов му помага на пријателот Егзон Шаља за Светското првенство

108

Поранешниот репрезентативец во борење и многу активен и успешен во пеливанското борење, Бобан Данов, веќе две недели му спарингува на многу добриот пријател и репрезентативец на Косово Егзон Шаља кој се подготвува за Светското првенство во Казакхстан.

„Како многу добри пријатели, со него сум на подготовки веќе две недели, а тренинзите ги води професорот Сулјеман Шаља“, вели Данов.

Ipon.mk