50-годишен маж нокаутира многу помлад противник (ВИДЕО)

Велат дека годините се само бројка. А за овој 50-годишен боксер во овој андерграунд бoксерски клуб, оваа синтакса дефинитивно важи со стета своја моќ. Бидејќи тој успеа да го нокаутира далеку помладиот ривал на еден впечатлив начин.

Овој нерегулиран аматерски дуел се сслучи на популарниот БХ Фајт клуб во Њујорк – илегална боксерска организација во индустрискиот Бронкс, каде што луѓето можат да га искажат набојот и да ја пренасочат својата агресија во рингот.

Во овој меч можете да видите 50-годишен маж, познат како „Предатор“ поради неговата фризура. И покрај напредната возраст, му одржа добра боксесрка лекција на помладиот противник и го заврши дуелот со нокаут.

Секако, тешко би можеле да кажеме дека тоа е бокс од највисоко ниво, но тешко дека некој очекувал тоа да биде така во овој андерграунд клуб. Сепак, „Предатор“ покажува некои работи на ривалот и брзо го одбива. Погледнете!

Погледнете!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО