17 медали за Сеишин на „Прилеп опен 2017“ (ФОТО)

На 16. Меѓународен турнир „Прилеп опен 2017“ ЏК Сеишин освои 17 медали – 4 златни, 6 сребрени и 7 бронзени.

Медалите ги освоија:

Теа Настоска -25 кг 2007 2 место

Теона Настоска -25 кг 2007 3 место

Матеа Дамческа -38 кг 2009 3 место

Михаил Ристески +50 кг 2008 3 место

Димитри Џокоски -50 кг 2007 1 место

Теодора Тасеска -40 кг 2006 1 место

Вероника Белушанец -52 кг 2005 1 место

Никола Магдески -42 кг 2006 3 место

Андреј Сотироски +60 кг 2006 3 место

Михаил Димоски -50 кг 2006 3 место

Магдалена Најдоска -36 кг 2004 2 место

Леона Настоска -52 кг 2004 2 место

Орде Трајкоски -73 кг 2003 2 место

Георгиј Магдески -55 кг 2004 3 место

Валентин Димитриоски -73 кг 2002 2 место

Марио Цинцароски +90 кг 2001 2 место

Јован Најдоски +90 кг 2002 год. 1 место.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО