Славија лидер во Регионалната бокс лига, Вардар на осмото место

По првиот настан на Регионалната бокс лига што се одржа во Бања Лука, Босна и Херцеговина, односно првите две кола, во водство е екипата на Славија од Бања Лука, додека нашиот Вардар е на осмото место.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО