Волчја упорност на два прста од Прилеп! (ВДЕО)

Волк

Волчјиот живот не е лесен, макар бил и кикбоксер.

Шегата настарана, но членовите на Кик бокс клубот „Волк“ од Прилеп покажуваат што е приврзаност кон спортот. Членовите на клубот рано наутро тренираат на минусни температури и демонстрираат завидна техника правејќи склекови на два прста на ледените карпи.

Се надеваме дека нивната упорност ќе вроди  плод годинава, а првиот тест ќе биде на меморијалниот турнир „Љупчо Неделковски“ во Делчево оваа недела.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО