Веласкез по поразот: Не беше нокаут, ме издаде коленото (ВИДЕО)

41

ММА светот две и пол години го чекаше враќањето на Каин Веласкез , но сето тоа траеше неверојатни 26 секунди.

Толку му требаше на Франсис Нгану да ја заврши борбата со технички нокаут. Барем така изгледаше.

Но, Каин тврди дека немало нокаут , туку изгубил поради повредата што му се случила непосредно пред крајот на борбата.

.