Васо Психопат покажа среден прст додека Трушчек го масакрираше (ВИДЕО/ФОТО)

78

Ивица Трушчек стана најлошиот борец на Балканот по неочекувано доминантна победа во големиот реванш против Васо Бакочевиќ во главната борба на настанот ФНЦ 3. Борецот од Крижевци (Хрватска) славеше со задушувања во втората рунда, по што ја прослави својата голема победа крајно емотивно.

Но, Васо Бакочевиќ не би бил Васко Бакочевиќ ако во неговите борби нема нешто несекојдневно.

Таков беше моментот кога Црногорецот реши да ѝ покаже среден прст на камерата и тоа додека противникот буквално го „масакрира“ со удари додека лежи на партерот. „Инцидентот“ се случи во првата рунда, додека крајот дојде на една минута пред завршувањето на втората рунда, по еден одличен напад со гушење на Трушчек.