Ван Зант: За 24 часа на ОнлиФанс заработив повеќе, отколку во ММА

Поранешната натпреварувачка на УФЦ, Пејџ ван Зант, ја откри неверојатната сума пари што ја заработила преку Онлифанс.

Во постојано развивање на пејзажот на создавање на онлајн содржини Онлифанс се појави како менувач на игри, овозможувајќи им на креаторите и личностите да соберат богатство што им се спротивставува на нивните заработки од други активности.

Едно забележливо име во овој тренд е никој друг туку Ван Зант. Во интервју за Барстул спорт Пејџ навлезе во нејзината кариера на Онлифанс. Откри запрепастувачки статистички податоци кои даваат вреден увид во структурата на плаќањата.

„Има многу работи што ги направив во мојата кариера, но навистина сум среќен што мојата кариера надвор од УФЦ и борбите беа прилично успешни.

Работев напорно во други индустрии обидувајќи се да преминам кон помејнстрим публика. Онлифанс беше мојот најголем извор на приход.

Мислам дека заработив повеќе пари за 24 часа на Онлифанс отколку во целата моја боречка кариера“, изјави Ван Зант.

Признанијата на Ван Зант не се изолиран случај. Привлечноста на Онлифанс неодамна ги привлече и другите боречки спортски личности. Боксерката Ебани Бриџис исто така напорно работи за Онлифанс, продавајќи користени чорапи на секакви перверзни типови.

Бриџис дури забележа дека без Онлифанс, можеби би работела во МекДоналдс.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО