Ван Дам тренира со браќата Дијаз (ФОТО)

Van dam brader Dijaz

Љубимецот на многумина од светот на боречки вештини, Жан Клод ван Дам, покажа дека и ММА не му е непозната вештина. Тој неодамна се сретна со опасните гладијатори, однонсо браќата Нејт и Ник Дијаз, за да разменат по неколку удари.

Van dam braka Dijaz

Van Dam so brakata dijaz

Van dam i dijaz do motor

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО