Вака се подготвува Конор Мек Грегор за професионален Џокеј (ВИДЕО)

Jon-Lovitz-i-Conor-McGregor

Веќе пишувавме за серија од видеа записи во кои Конор Мек Грегор за кратко ја менува кариерата и станува професионален џокеј, а сега дојде и вториот дел од оваа сага.

Конор Мек Грегор стана професионален џокеј, но за среќа само во хумористична сатира (ВИДЕО)

Во овој дел ќе видиме како најпопуларниот ММА борец на денешницата и неговиот тренер, познатиот актер и комичар Џон Ловиц, се подготвуваат за најголемата трка на светот во коњичкиот спорт. Трка, која вообичаено има 12 учесници, но овој пат Мек Грегор (барем во овој хумористичен серијал) стана на тринаесеттиот учесник.

Може ли Ловиц да го подготви Конор да стане најдобар во новиот спорт?

https://youtu.be/gcqZ7mKDigw

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО