УФЦ пушти ново промо-видео за борбата меѓу Хабиб и Мек Грегор

Остануваат уште 10 дена до историскиот УФЦ 229 што ќе го обележи враќањето на Конор Мек Грегор кој ќе се обиде да го порази непобеденот светски шампион Хабиб Нурмагомедов. Непријателството меѓу нив е толку големо што оваа борба не бара реклама, но УФЦ често пушта промо-видеа за настанот.

Така е и овој пат, УФЦ повторно објави нова видео промоција, нагласувајќи го отсуството на Мек Грегор и како сè се сменило за 99 недели. Царството на Мек Грегор е под опсада и на 6 ќе видиме дали биде урнато.

https://twitter.com/btsportufc/status/1044300912636940288?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fufc-pusnaha-novo-promo-za-bitkata-mezhdu-khabib-i-mcgregor

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО