УФЦ ја искористи тепачката меѓу Џонс и Кормиер за видео (ВИДЕО)

jon-cormfight

Почетокот на јануари го носи долго очекуваниот дуел меѓу Џон Џонс и Даниел Комиер, а објавено е видеото со кое постепено се вжештува атмосферата меѓу навивачите.

Џонс и Комиер имаа блиска средба на нивната прва дебата и поради меѓусебната тепачка тие беа казнети.

Сепак, УФЦ го искористи тој момент во видео со објавување на натпревар кој ќе се одржи во текот на ноќта во сабота спрема недела на 4 јануари 2015 година .

http://youtu.be/NpeJmqtR8Gg

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО