Три бронзи за Сеишин во Пирот

Џудистите на Сеишин освоија три бронзи на  1.Меѓународен турнир „Победникот на Пирот” во Пирот, Србија.

Медалите ги освоија: Марио Конески, Тамара Илиоска и Теодора Илиоска.

На турнирот учества околу 360 натпреварувачи од 7 држави: Србија, Црна Гора, Грција, Романија, Бугарија, Молдавија и Македонија. Сеишин настапи со 5 натпреварувачи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО