Стотици фанови во Баку се собраа за да го видат Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО)

136

Хабиб Нурмагомедов продолжува да ги збива редовите за првата одбрана на неговата титула, која, според гласините, ќе се случи на 6 октомври во Лас Вегас против Конор Мек Грегор.

Откако направи неколку посети во Русија и се сретна со своите обожаватели, Нурмагомедов отиде и во Азербејџан во Баку, каде што одговораша на прашањата на фановите.

Обезбедувањето во салата едвај успеа да ги задржи сите оние кои сакаа да го допрат шампионот.

https://youtu.be/tk1QnaKi9k8

.