Слушнете ги стиховите на Еминем посветени на Ронда Русеј! (ВИДЕО)

 

Ronda-RouseyСлавниот рапер Еминем го издаде својот нов албум Shady XV. Тоа во светот на боречкките вештини само по себе не е премногу интересно, ако во една песна не се спомнува шампионката на УФЦ, Ронда Русеј. Ова ее уште еден доказ дека Ронда ја ужива популарноста на вистинска поп ѕвезда, но со обѕир на експлицитноста на стиховите, не знаеме колку тоа ќе им биде мило.

Бидејќи Еминем  има специфичен израз, а и не сме кивалификувани за препев на стиховите, ви ги пенесуваме во оригинал:

I got a Magic JohnsonIt’s like a Magic Wand allows me to not let a blonde arouse me

If Ronda Rousey was on the couch with the condoms out

Holding a thousand Magnums at once to pounce me

I’ll laugh in response to how she dances and flaunts it around me

Her flat little badonkadonk is bouncing around

And all I see is Paulie Malignaggi, she’s slaughterhouse in a blouse!

Но, колку за информација, Еминем нејзиниот задник го окарактеризира како поголем и го нарекол „кланица во блуза“. Се сомневаме дека ова ќе биде нејзината „walkout“ песна.

http://youtu.be/H_kUp26p-R8

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО