Сите на одат на пиво, а максамовци на сок на „Пиво фест“!

maksam na pivo fest

Сите одат да пијат пиво на „Пиво фест“ во Прилеп, а родените прилепчани од Максам, центарот за боречки вештини, одат да вкусат сок. Ако е за утеха, се произведува во Прилеп.

Тие велат дека ја почитуваат спортската етика и дека нема користење на алкохол, посебно не по натпревар.

ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО