Се крчка меч Миочиќ-Волков

Со полна пареа се подготвува судит на двете најголеми ѕвезди на УФЦ во тешка категорија Стипе Миочиќ и Александар Волков. Двајцата газат се пред себе. Се о чекува шампионот на организацијата Миочиќ да се врати во октагонот во декември или јануари.

„Водиме преговори“, призна тој и додаде:

„Во мојата категорија има многу потенцијални противници. Се уште не сме разговарале за конкретни имиња. Френсис Нгану е многу тежок, а гледате дека станува подобар со секој изминат меч. Оверем, Волков и Веласкез не отстапуваат. Како што знаете, токму јас последен разбирам кој е мојот противник“.

https://youtu.be/vM1sSBuFZIk

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО