Рафаел дош Ањош: Конор ќе сонува кошмари по УФЦ 196

193

rafael-dos-anjos-smile

И покрај обидите на Конор Мек Грегор да му влезе под кожата на Рафаел дош Ањош, се се испостави дека Бразилецот не подлегнува на психичите игри на идниот противник.

Сепак, „РДА“ призна дека постојано мисли на Мек Грегор.

Дош Ањош денес објасни дека не сака да спори со луди луѓе. Но, за време на битката ќе го истури целиот свој гнев и ќе му направи многу лоши работи на противникот.

„Овој човек мисли, откако почна носи скапа облека, да вози скапи автомобили, дека е класа, но во реалноста тој не е таков. Тој не е класа, тој е талог. Немам трпение да застанам против него. Лично не го сакам, тој е актер кој глуми. Штом ќе се сретнавме, јас сум директен, не зборувам, дејствувам. Ќе го испратам назад во неговата категорија. Ќе сонува кошмари за лесната категорија до крајот на животот“.