Прохаска новогодишно го ноакутира Долавеј (ВИДЕО)

Американецот Си-Би Долавеј издржа само две минути во дуелот со Јиржи Прохаска на Ризин 20 во Јапонија, откако Чехот го нокаутираше со моќен удар кој го испрати Долавеј на подот.

Со оваа победа, Прохаска ја одбрани титулата во полутешка категорија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО