Познати противниците на боксерите на Вардар во РБЛ за 3.коло во Никшиќ

Македонските боксери ги добија противниците за 3.коло во Регионалната бокс лига кое ќе се одржи во Никшиќ, Црна Гора, на 5 ноември.

Ова е втор настан на РБЛ, првиот се одржа Бања Лука.

Екипата на Вардар ќе настапи со 5 боксери.

3.коло Регионална бокс лига:

Младинци

60 кг Леонард Лимај  – Томислав Џиновиќ (Лозница)
63,5 кг Енис Алиу – Владимир Бериша (Сомбор)

Сениори

63,5 кг Дион Лена – Стефан Филиповиќ (Нови Пазар)
71 кг Алим Насуфи – Џиани Дедиќ (Железничар)
75 кг Ајхан Озмен – Вук Мичиќ (Славија)

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО