Погледнете како Мек Грегор го крши телефонот на навивачот (ВИДЕО)

280

Пред неколку дена ѕвездата на УФЦ, Конор Мек Грегор, при заминувањето од хотел во Мајами а лондонскиот навивач Ахмед Абдирзак сакаше да го снима. Ова не му се допадна на Нотриус и почна да се гужваат со Абдирзак и кога тој го направи, го подигна телефонот и потоа го трескаше на земја. Абдирзак ја повика полицијата, која го уапси Конор Мек Грегор во неговата куќа на плажа во Мајами. ТМЗ денес објави кратко видео кое покажува дека Мек Грегор го скршил телефонот на Ахмед.

Од видеото може да чуе како Абдирзак го прашува Мек Грегор да го врати телефонот, но наместо да го врати, Конор го зема со себе. Ахмед сега ќе го тужи Мек Грегор, бидејќи телефонот чинел 1.000 долари. Конор е обвинет за грабеж и криминално однесување. Тој ќе се појави пред судот следниот месец.