Пијано 19-годишно момче уби ММА борец во сообраќајка и избега (ВИДЕО)

Рускиот MMA борец Бајли Курбанмедов починал на лице место откако едно 19-годишно момче дирктно удрил во неговиот автомобил на раскрсница. Според медиумите, во Русија, младиот човек е внук на поранешниот потпретседател на Лада, Егор Лјаченков. Несреќата се случила на 13-ти април во Москва. Лјаченков го возел својот мерцедес во пијана состојба со брзина од над 100 км/ч и на раскрсницата не застанува и удира во Курбанмедов.

Лјаченков бил пијан и не ја носел возачката дозвола. Лјаченков побегнал, а со него  имали и девојак која ја скршила рака и ја остави на местото на несреќата. Малку подоцна Лјаченков е притворен од страна на полицијата. Тој одбил да се подложи на медицински преглед.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО