Очекувано: Астрономски цени за Мек Грегор-Мејведер од 1.000 до 91.000 долари

Со оглед на тоа дека навивачите на Конор Мек Грегор доаѓаат од Ирска каде и да се бори тој во УФЦ, се очекува да ќе има голем интерес и за неговиот бокс меч.

Се знаеше дека цените на билетите ќе бидат високи, а откако се обајваија – гледаме дека се навистина астрономски.

Најоддалечените места, од кои сигурно ќе ја гледате битката на големите екрани во салата, ќе ве чини повеќе од 2.000 долари. А ако сакате да сте најблиску до акцијата – подгответе си 91 000 долари.

Еве го планот на Т-Мобиле арена каде што можете да ја видите распределбата на местата.

Еве ги најевтините билети:

А ова се најскапите:

Во секој случај, салата најверојатно ќе биде распродадена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО