Нокаут ала Усеин Болт! (ВИДЕО)

mma-okolo-ringa

ММА борец Нико Гласпер покажа дека атлетиката е незаменлив дел од мешаните боречки вештини, откако, слично на Усеин Болт, целото растојание во ќелијата го помина за неколку секунди и го нокаутира потивникот Томи Стер. 

Мечот заврши за само 20 секунди.

http://youtu.be/MZW-T0yIOxI

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО