Нинџа бебе го убива змејот! (ВИДЕО)

Ова нинџа бебе се пресметува со ѕверот во стилот на еден многу познат кунг фу мајстор. Уверете се сами.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО