„Никола Грдановски-Нике“ утре по 34 пат

karate turnir-banskoliev3

Утре по 34  пат се одржува Меморијалниот турнир „Никлоа Грдановски-Нике“ во организација на КК Металург од Скопје.

На турнироте се очекува да настапат околу 300 каратисти од Македонија, Бугарија и Србија.

Турнирот ќе се одржи во спортската сала во „Автокоманда“ со почеток во 10 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО