Најбрзиот нокаут во УФЦ (ВИДЕО)

29

najbrziot nokaut

Да ве потсетиме на најбрзиот ММА нокаут кој се случи во 2006 година на УФЦ Фајт најт, а се сретнаа Дуан „Бенг“ Лудвиг и Џонатан Гулет.

Само пет секунди му беа потребни на Лудвиг да го нокаутира својот противик и постави рекорд кој никој досега не го надминал.

Со овој одличен нокаут се потсети и претседателот на УФЦ, Дана Вајт на својот официјален Твитер профил.

https://youtu.be/BGz3zJoxZAc