Мустафовски и Махмути без победа на „Петко Сираков“

Македонските репрезентативци во У-23, Рамадан Мустафосвки и Бехар Махмути вчера на Меѓународниот турнир „Петко Сираков“ во Варна – Бугарија, со по два порази ги завршија борбите на овој престижен турнир.

Претходниот ден и Раиф Камебри забележа два порази и не беше во можност да ги продолжи борбите.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО